De Beeldunie is altijd nieuwsgierig naar talent

De Beeldunie is een onafhankelijk agentschap voor professionele fotografen die zich hebben gespecialiseerd in onder meer journalistieke fotografie, reportages, dagelijks leven, straat-, reis-, architectuur-, lucht-, portret- en documentaire fotografie. Een bureau voor fotografen met een eigen signatuur en een individuele kijk op de wereld.

Beoordeling van je werk

Als je jouw werk wilt laten vertegenwoordigen door de Beeldunie, meld je dan aan.

De Beeldunie is kritisch, we letten bij de beoordeling niet alleen op technische kwaliteit maar ook op professionaliteit, uniciteit en originaliteit.

Verder vinden wij het belangrijk dat je werk een aanvulling is op hetgeen we reeds vertegenwoordigen.

Wij hebben enige tijd nodig om je werk te beoordelen en zullen je per e-mail berichten.

Registreren

Maak een account aan door je te registreren als fotograaf.

In het registratieformulier geef je aan waar wij je beste werk kunnen bekijken.

Je ontvangt binnen enige minuten een e-mail waarmee je je account kunt activeren.

Wat biedt de Beeldunie

Alle Beeldunie fotografen hebben een eigen profielpagina. Gebruik je profielpagina om klanten meer te vertellen over jezelf, wat je specialisaties zijn, of je beschikbaar bent voor opdrachten en om eerder gemaakt werk te laten zien.

De fotograaf is en blijft de eigenaar van zijn/haar eigen werk. Daarom heb je zelf de controle over welke minimumprijs je wilt hanteren en voor welke gebruikers je foto’s wel of niet zichtbaar moeten zijn.

Een database waar de klant goed kan vinden wat hij/zij nodig heeft. Waar alle foto’s pas na selectie op basis van kwaliteit zichtbaar zijn.

Een stimulerende omgeving met goede collega-fotografen. Een kwaliteitsbureau dat luistert naar fotografen en handelt in het belang van de aangesloten fotografen. Meerdere keren per jaar een borrel.