Bas de Meijer

 
Laden...
Avondklok in Utrecht
 
24 jan 2021
10 bestanden
Ook de stad Utrecht krijgt te maken met een avondklok. Om de uitbraak van het coronavirus te beteugelen is vanaf 23 januari een avondklok ingesteld. Alleen in speciale gevallen mag men nog tussen 21:00 en 04:30 buiten zijn. Op een paar doorgaans altijd drukke plekken in Utrecht maakte Bas de Meijer foto’s net voor het ingaan van de avondklok en tijdens de avondklok. Het ingaan van de avondklok levert een surrealistisch moment op, ineens is het stil. Net zo stil als het wel eens diep in de nacht is, alleen is het nu zaterdagavond.
 
Gezondheid is een luxe
 
6 mei 2020
37 bestanden
In Utrecht is een noodopvang ingericht voor daklozen die mogelijk zijn besmet met COVID-19. De locatie is alleen voor dak- en thuislozen die in de reguliere opvang niet in isolatie kunnen.
 
Utrecht in tijden van corona
 
27 mar 2020
66 bestanden
Het blijft raar om door de stad te lopen of te fietsen. Er zijn wel mensen, maar veel minder dan normaal. En er hangt een aparte sfeer, veel minder rumoer. Je zou denken aan een vroege zondagochtend, maar dat geeft toch een ander gevoel. Hoe lang zal het nog duren?
 
Avontuur in het bos
 
29 okt 2018
12 bestanden
Een vierjarig jongetje loopt met zijn vader in het Nationaal Park De Veluwezoom bij Rheden. Er is zoveel te ontdekken als kleuter in de natuur.
 
Scroll om laag voor meer...